perjantai 26. elokuuta 2011

Tämä on kuitenkin minun kaupunkini

Lähdin maanantaina muuttostressiä karkuun kotiseudulle Pohjois-Karjalaan. Viemisiksi kotiväelle vein ensimmäisen valmistuneen Kyjy-työn: pannumyssyn. Minulle vihjailtiin, että sellaiselle olisi tarvis ja hetihän tuo menikin käyttöön. 


Neuloin myssyn Novitan Huopasesta, malli omasta päästä, vinkkiä katsoin Piironki-blogista. Lankaa myssyyn meni tasan se 100 grammaa.Pilkut neulahuovutin valmiiseen myssyyn. Kuvassa on mukana myös melkoisen mainio torttu. Jahka sen tekemistä itsekin kokeilen, laitan ohjeen myös tänne.

Kahvihetkien lisäksi kotipuolessa neulottiin äitin kanssa kilpaa, tuunattiin vanhoja vaatteita (niistä lisää myöhemmin), tavattiin isovanhempia ja ihailtiin pihan antimia...
... sekä muuten vain kauniita yksityiskohtiaja loikoiltiin riippukeinussa.


Myös kissat pääsivät ulkoilemaan.Kotiin palasin eilen illalla, lievästi sanoen, stressaavan junamatkan jälkeen. (Jos jollain on vinkkiä siitä, miten saa nujerrettua kissan matkustuspelon, otan vinkkejä kiitollisena vastaan.) Tämän päivän päätteeksi olohuoneen nurkat ovat täyttyneet pahvilaatikoista, muutto lähestyy. Stressitöntä viikonloppua!
-A

3 kommenttia:

 1. Onpas vekkuli pannumyssy! Ja ihania kesäkuvia! Vaikka vähän haikeaa kun kesä on lopuillaan.

  VastaaPoista
 2. Hauska pannumyssy ja kauniita kuvia!

  Minä puolestani pakenen stressiä ja pahaa maailmaa Tampereelle, vaikka olen jo parikymmentä vuotta asunut muualla :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti kommenteista! :) Myssyn saajatkin tuntuivat siitä pitävän.

  VastaaPoista