lauantai 30. heinäkuuta 2011

Paniikkia hiljaisuuden keskellä

Tähän alkuun täytynee päivitellä hieman kyjy uutisia. Ryhtyessäni mukaan Kesäyöstä jouluyöhön- projektiin, päätin, etten turhia etukäteen suunnittele. Uskoin, että kyllä töiden aloitus menee ihan omalla painollaan. Noh, eikös tämä suunniteltu suunnittelemattomuus nyt sitten aiheutakin pienoista paniikkia sekä sydämmentykytystä. Kyllä! Täällä on viimeisen viikon aikana aloitettu uusia töitä ihan höpelöllä tahdilla, enkä totta puhuakseni ole ollenkaan varma, kuinka monta aloitusta vielä uupuu. Tästä huolimatta minulla on vakaa aikomus saada kaikki 24 työtä aloitetuksi määräaikaan mennessä (täytynee käydä ostamassa muutamat puikot lisää :D ).

Neulottu siis on ja ideat alkavat olla vähissä. Olinkin eilen enemmän kuin onnellinen, kun sain apua ideointiin hieman yllättävältä taholta. Työkaverini kantoi eilissä aamuna töihin kivan virkkausohjeen sekä kirjan täynnä hellyyttäviä ohjeita pehmoleluihin. Ainakin "riikinkukko" menee varmasti kokeiluun.



Kauppareissulla mukaan tarttui myös muutama lankakerä. Novitan lankoja löytyi alennetuin hinnoin Vapaavalinnasta. Voi olla, että sieltä täytyy käydä hakemassa vielä muutakin. 
Olen yrittänyt bongailla Novitan syksyn uutuslankoja, mutta niitä ei ole ainakaan täällä päin vielä kaupanhyllyillä näkynyt. Tietääkö joku, milloin langat tulevat kauppoihin, vai olenko vain itse kävellyt silmät puoliummessa?


Huomenna lasken kaikki aloitetut työt ja teen kirjaa siitä, mitä pitäisi vielä aloittaa. Toivottavasti saan niistä tänne kuvatkin. Se edellyttää kuitenkin sitä, että vietän loppuillan uuden kamerani ohjekirjan parissa :)


Onneksi tänään on vasta lauantai, vai mitä :)
-A

Ai niin! Tervetuloa uudet lukija, teitä on aina kiva saada lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti