keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Laiskoja päiviä

Viikonloppu meni syntymäpäiviä juhlien ja laiskotellen. Laiska on ollut myös alkuviikko, niin minulla (töissä käyntiä lukuun ottamatta) kuin kissoillakin.


Muutama uusi työ on kuitenkin tullut aloitettua. Kaivelin lankalaatikoita ja -pussukoita, joista löytyi jämälankoja sekä jo kauan sitten ostettua Seiskaveikkaa sekä Huopasta. Kesätunikasta jääneistä langoista aloitin Dropsin sivuilta löytyneen suloisen nallen. 

Kuva:http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=b20&d_id=26&lang=fi

Viime syksynä ostin Huopasta, tarkoituksenani neuloa ja huovuttaa siitä kaitaliina olohuoneeseen. Aikeeksi se silloin jäi, joten nyt pääsin kyjyn myötä alkuun siinäkin projektissa.


Seiskaveikoista päätin tehdä itselleni slipoverin. Mieleisen ohjeen löytäminen osoittautuikin sitten hankalammaksi hommaksi. Kertaalleen jo työn aloitin, mutta purin samoin tein pois. Silmukoita näytti olevan valtavasti liikaa. Tarkoitus olisi aloittaa vielä tänään uudestaan soveltaen hieman sekä Novitan että Dropsin ohjeita. Katsotaan nyt, mitä siitä oikein tulee.

Mukavaa viikonjatkoa kaikille!
-A

2 kommenttia:

  1. Ihanat lötköpötkö kissat! Minunkin tarkoituksena on ottaa yhdeksi kyjytyöksi leluja, vielä etsin ideaa, tuo nalle kyllä voisi olla yksi.

    VastaaPoista
  2. Kissoilta löytyy kyllä valtavasti erilaisia pötkötysasentoja :D
    Dropsin sivuilla oli paljon muitakin ihania pehmoleluja, kannattaa käydä kurkkaamassa.

    VastaaPoista