tiistai 24. toukokuuta 2011

Arvonta

No niin, kuten eilen illalla lupasin olisi tänään vuorossa arvonta. 

Itselläni on kovin monta paikkaa säilyttää puikkoja sekä koukkuja, jotkut niistä parempia jotkut huonompia, mutta se on varma, että tarvittava puikkokoko on aina hukassa. Tässä onkin nyt oiva tilaisuus teille, joista edellä mainittu tuntuu tutulta :) Arvonnan palkintona on siis puikkopussi. 




 
Minusta olisi mukava kuulla, mistä olet blogissani pitänyt, mitä toivoisit ehkä jatkossa tai ihan vaan muita terveisiä. Yhden arpalipukkeen saat kommentoimalla tätä tekstiä, toisen jos ryhdyt lukijakseni ja kolmannen, jos vielä linkität blogini omaasi. Anonyymit kommentoijat muistakaahan laittaa nimenne kommenttiin mukaan. Kommentointiaikaa on lauantaihin 28.5. klo 16.00 saakka.
 

Onnea!
-A

8 kommenttia:

  1. Ihana puikkopussi, kumpa arpaonni suosisi, itse kun olen järkyttävä ompelija enkä mitään noin ihanaa saisi koskaan aikaiseksi.

    Pidän blogisi monipuolisuudesta, siitä, että teet käsitöitä ja näpertelyjä laidasta laitaan. Blogin ulkoasu on myös pirteä, kuten sinun kirjoituksesikin. Elämän makuinen blogi.

    Toivoisin vaikkapa tuon puikkopussin ohjetta selkeästi kuvin ja vielä selkeämmin selitettynä niin, että tyhmäkin tajuaa. xD

    Saako kolme arpalipuketta, kun olen jo lukija ja blogisi löytyy blogini listauksesta, jossa on seuraamani blogit? Vai koskeeko tuo vain uusia lisäyksiä?

    VastaaPoista
  2. Mukavaa, että pidät palkinnosta. Juu toki saat kolme lipuketta. Voittomahdollisuutesi vaikuttavat tässä vaiheessa varsin hyviltä :D

    VastaaPoista
  3. Salaa tässä toivoo, ettei kukaan muu kommentoi. Olisi kerrankin arvonta, jossa käy tuuri. Tosin oman tuurini tietäen saatan silti hävitä. :D

    No, on tässä vielä aikaa ihmisillä kommentoida. Kuitenkin toivon pohjimmiltani, että useampi ilahduttaa sinua kommentilla.

    VastaaPoista
  4. Hei!Löysin tänne blogiisi Pieni Suuri Piipertäjän blogin kautta.Kivoja juttuja olet kirjoitellut jatka samalla linjalla :)Laitoin itseni lukijaksi ja lisään tämän omaan blogiini.Suloisia nuo kissat :)

    VastaaPoista
  5. Moikka Kisa ja tervetuloa seuraamaan blogiani! :) Kiva, että pidät siitä, mitä teen.

    Arvonnan suoritan tänään illemmalla, onnea molemmille!

    VastaaPoista
  6. Moi. Luulin jo kommentoineeni tänne, mutta ilmeisesti juttuni on hävinnyt bittiavaruuteen. Noh, tässä tulee uudelleen. Olen jo tovin seuraillut blogia ja on kyllä kivoja juttuja. :)

    VastaaPoista
  7. Moi Lotta, kivaa saada uusia lukijoita :)
    Jos haluat voin ottaa vielä sinutkin mukaan arvontaan, jos olet kerran yrittänyt aikaisemmin viestiä lähettää.

    VastaaPoista
  8. Arvontaan osallistuminen toki passaa :). Ja pitikin sanomani jo aiemmin, että onpas ihania kissojen kuvia täällä!

    VastaaPoista