sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Hamonen

Liian usein käsitöilleni käy niin, että aloitan uuden työn innoissani, kaikki illat kuluvat työn parissa, kunnes... tulee jotain muuta ja keskeneräinen työ jää muovipussissa kaapinnurkkaan odottamaan parempia aikoja. Jotkut käsitöistäni ovat joutuneet odottamaan kaapissa hyvinkin pitkään, toiset odottavat vieläkin.Toisinaan ne kuitenkin myös valmistuvat. Kuten tämä virkattu hame.


Aloitin työn edellisenä keväänä maatessani flunssassa kotona. Viime viikolla kaivoin langat uudestaan esiin ja virkkasin hameen loppuun, jälleen flunssaisena pötkötellessäni.

Hameen ohje on Debbie Stollerin kirjasta Stitch'n bitch virkkaajan käsikirja. Mallin on suunnitellut Heather Dixon ja sen nimi on "Liehuva liekinvarsi." Lankana käytin Novitan Tennesseetä, koukku oli 3,5. Muutaman simpukkakierroksen jätin tekemättä, ohjetta orjallisesti noudattamalla hameesta olisi tullut auttamatta liian pitkä minun lyhyelle varrelleni.


Ihan mukava kesähamonen siitä tuli. Hieman olisin toivonut leveyttä lisää helmaa kohti mentäessä, mutta näin ensimmäiseksi isommaksi virkkaustyökseni olen tyytyväinen.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
-A

2 kommenttia: